آموزش بورس

آموزش بورس و دریافت کد معاملاتی

آموزش بورس

آموزش بورس و دریافت کد معاملاتی

جمعه, ۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۲۹ ق.ظ

با چه میزان سرمایه‌می‌توان واردبورس شد

با چه میزان سرمایه‌ای می‌توان وارد بورس شد؟

همه دوست دارند، ثروتمند شوند! پول و سرمایه، رفاه خوبی در زندگی به همراه دارد. شما دوست عزیزی که مشغول مطالعه این مطلب هستید هم به احتمال زیاد با این ایده موافقید. رشد در زمینه‌های مختلف زندگی از جمله زمینه مالی بسیار خوشایند است و نمی‌توان منکر آن شد. اما چند سوال مهم ایجاد می شود: در چه چیز سرمایه گذاری کنیم؟ با پول خود چه بخریم که سود کنیم؟ با پول کم کجا سرمایه گذاری کنیم؟ خبر خوب این است که در سال‌های اخیر روش‌های سرمایه گذاری برای دست یافتن به پول و سود بیشتر در میان مردم تغییر کرده است. مثلاً سرمایه گذاری در بورس و مشارکت در سرمایه گذاری یک شرکت مهم، می‌تواند از جمله فعالیت‌های اقتصادی سودآوری باشد که شما با مدیریت بودجه و دارایی تحت اختیار خود آن را عملی می‌کنید. اما آیا برای ورود به بازار بورس باید سرمایه زیاد و مبالغ هنگفتی داشته باشید؟

پاسخ به این پرسش خیر است. شما با هر مبلغی می‌توانید به خود در بورس خوش‌آمد بگویید! اما مکانیزم کار و معاملات به چه صورت است؟ مثلا با ۱۰۰ هزار تومان هم می‌توان سرمایه گذاری در بورس را شروع کرد و وارد معاملات شد؟ اجازه بدهید که همه این موارد را در ادامه با دقت بیشتری برایتان شرح دهیم:

حداقل سرمایه لازم برای ورود به بازار بورس چقدر است؟

شما برای ورود به بازار بورس محدودیتی ندارید. اگر می‌خواهید فعالیت خود را در کارزار بورس آغاز کنید قبل از هر چیز باید دکمه دقت و هوشمندی خود را در مغزتان روشن کنید و یادتان باشد که اگر بی‌گدار به آب بزنید با سرمایه‌ای کلان هم به هیچ کجا نخواهید رسید. کسب آمادگی با یاد گرفتن اطلاعات مهمی که در بورس به دردتان خواهد خورد به مسیر این فعالیت اقتصادی شما جهت می‌دهد. بازار بورس به خاطر قانونی بودن، آسان بودن نقدشوندگی سرمایه و اطلاع‌رسانی شفاف معاملات یکی از بهترین گزینه‌های شما برای سرمایه گذاری است. پس بهتر است با یادگیری مفاهیم و قلِق‌های آن بهترین استفاده و بهره را از حضور خود در بازار ببرید. این هدف، فقط و فقط با آموزش بورسعملی و واقعی خواهد شد.

 

دریافت آنلاین و رایگان کدبورسی از کارگزاری آگاه

بسیار خوب! همان‌طور که پیش‌تر هم گفته شد، هیچ محدودیتی برای ورود به معاملات بورسی وجود ندارد. شما می‌توانید به تابلو معاملات بورسی نگاه کنید و ببینید که قیمت یک سهم در شرکت موردنظرتان چقدر است. مثلاً اگر یک سهم از آن شرکت، قیمتی معادل یک هزار تومان، ۱۰ هزار تومان یا هر قیمت دیگری که داشته باشد، شما با احتساب کارمزد باید اقدام به خرید سهم موردنظرتان کنید. فراموش نکنید که بازار بورس، بازاری توام با ریسک است. پس تنها در شرایطی باید از دروازه این شهر پرماجرا عبور کنید که مطمئن هستید از خطر کردن نمی‌ترسید و به هیجانات ناشی از نوسان قیمت‌ها علاقه دارید و می‌توانید در صورت ضرر کردن خود را کنترل کنید. البته این یک نگاه و توصیه کلی است. چون اگر با آگاهی و دقت وارد بازار بورس شوید و کم‌کم به تجربه‌ای مناسب از فضای بازار دست پیدا کنید، احتمال اینکه اشتباه کنید تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند. به هر حال از قدیم گفته‌اند که احتیاط شرط عقل است.

نکته دیگری که باید به خاطر بسپارید این است که برای خرید آنلاین سهام به حداقل ۱۰۰ هزار تومان نیاز دارید.

برای شروع سرمایه گذاری در بازار بورس باید چه کرد؟

بازار بورس مخاطرات خاص خود را دارد. گاهی‌اوقات، خرید سهام یک شرکت می‌تواند کاملاً به ضررتان تمام شود. مثلاً به دلایل مختلف سیاسی، اجتماعی و…، سهام شرکت افت می‌کند و در نتیجه سرمایه‌تان به خطر می افتد. چنین مسائل و پیش‌بینی‌هایی باید منجر به یک تصمیم هوشمندانه شود. آن تصمیم هوشمندانه هم چیزی نیست جز وارد کردن تدریجی سرمایه خود به بازار! لازم نیست در همان ابتدای کار و با وجود حداقل دانش و تجربه از بورس، کلی پول از دیگران قرض کنید و وارد بورس شوید یا تمام پس‌انداز چندین‌ساله خود را در کمال ناآگاهی به خطر بیاندازید. در بورس باید آهسته و پیوسته حرکت کنید. این استراتژی نشانه عقل و درایت شما خواهد بود. وارد کردن سرمایه کلان، ناآگاهی از سازوکار بورس و فرآیندهای مربوط به آن و هرگونه بی‌دقتی، فقط می‌تواند کار فرد عجولی باشد که از درایت خود به خوبی بهره نمی‌برد. موافق هستید؟

 

ماهیت  سود و زیان در سرمایه گذاری در بورس چگونه است؟

سود یا زیانی که از فعالیت‌های‌تان در بورس به دست می‌آید فقط وابسته به میزان مبلغی است که در معاملات وارد کرده‌اید. به عبارت ساده‌تر، رقم سود و درصد سودی که برای خرید و فروش هر سهم در نظر گرفته می‌شود، عددی ثابت است که بنا به مبلغ سرمایه گذاری افراد برای آنها سود و زیان بیشتر یا کمتری فراهم می‌کند.

آنچه باعث می‌شود تا در جاده رسیدن به اهداف مالی خود در بورس به سمت مقصد نزدیک و نزدیک‌تر شوید، حضوری آگاهانه است. شاید بپرسید که حضوری آگاهانه دقیقاً به چه معنا است؟ منظور از حضوری آگاهانه در نظر گرفتن شرایط بازار، آشنایی با روندها، مدیریت صحیح سرمایه و در جریان اخبار بودن است. اگر با آگاهی کامل وارد بورس بشوید، احتمال موفقیت‌تان زیادتر خواهد شد. فقط به حرف‌های برندگان عرصه بورس و سهام دقت نکنید. از قدیم گفته‌اند، ادب از که آموختی؟ از بی‌ادبان. پس بهتر است بیشتر به بازندگان توجه کنید. البته در مثل، مناقشه نیست و منظور این نیست که بازندگان، بی‌ادب هستند. واقعیت این است که باخت واقعی‌تر از برد است. یعنی ممکن است، برندگان کمی اغراق و خودنمایی را در شرح فرایند موفقیت خود چاشنی صحبت‌هایشان کنند اما تحلیل روند باخت بازندگان خالی از چنین چیزهایی است. سعی کنید علت شکست آنها را تجزیه و تحلیل کنید.

کلام آخر:

اگر دوست دارید که سرمایه‌گذاری در زندگی را به شیوه‌ای متفاوت‌تر از افرادی دنبال کنید که فقط به گذاشتن پول خود در بانک اکتفا می‌کنند، ورود به بورس گزینه مناسبی است. به آن فکر کنید!اما قبل از انجام هر اقدامی به خوبی با مفاهیم و ساز و کار آن آشنا شوید. اصول مهمی وجود دارند که مانع از شکست خوردنتان در انجام معاملات مختلف می‌شوند. مثلا یکی از بدیهی‌ترین اصول ورود به بورس این است که تمام دارایی مورد نظر خود را برای به کارگیری در بورس،صرف خرید سهام یک شرکت نکنید؛ سبد سهام تشکیل بدهید و دارایی‌تان را میان چند سهم مختلف تقسیم کنید یا با پول وام یا قرضی که از دیگران گرفته اید، در بورس سرمایه گذاری نکنید. در آخر، با افزایش میزان اطلاعات و دانش خود در بورس، جسارت و شجاعت فعالیت‌های هوشمندانه این بازار را در وجودتان شکوفا کنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی